Dugnad til Gannstevnet og Gaukestevnet

Til alle medlemmer:

Vi skal arrangere Gaukestevnet grovfelt og Gannstevnet finfelt 3. og 4. mars. Det er behov for hjelp til å forberede og avvikle disse stevnene.

Flott om de av dere som har anledning kan sette av denne helgen og hjelpe til med arrangementet. Det vil også være behov for dugnadshjelp til å rigge opp felthold onsdag 28. klokka 17.

Send gjerne en epost til gann@skytterlag.no, eller møt direkte opp på Vatne om du kan bli med.

Gaukestevnet 2018

Gann Skytterlag inviterer til Gaukestevnet i grovfelt for klassene 1-5, V55, V65, V73, AG3, HK416, Åpen klasse, Jeger, ER, J og EJ på Vatne skytebane lørdag 3.mars.

Påmelding fra 11.30 - 12.00 på skytterhuset på Vatne skytebaner.

Program kl. 2-5, V55, EJ: Hovedskyting 30 skudd, + 12 skudd finaleomgang.

De resterende klasser skyter 30 skudd liggende på hovedskyting, ingen finale. AG-3 og jeger skyter eget opplegg.

Finale for seniorer blir etter avsluttet hovedskyting.

Gaukene vil ikke falle ned ved bruk av rekruttammunisjon (6,5 gram kule - 800 m/s), slik at alle deltakere må benytte kraftigere ammunisjon.

Se hele innbydelsen her, og skyteprogrammet her.

Det blir kiosksalg på skytterhuset.

Vi ønsker alle vel møtt til Gaukestevnet.

Skytterhilsen fra

Gann Skytterlag

Gannstevnet finfelt 2018

Gann Skytterlag inviterer til Gannstevnet i finfelt for klassene NU, NV, R, ER, J, V65 og V73 på Vatne skytebane søndag 4.mars.

Påmelding fra 11.30 - 12.00 på skytterhuset

Program: 30 skudd finfelt. Se komplett innbydelse her.

Det blir kiosksalg på skytterhuset.

Vi ønsker alle vel møtt til Gannstevnet finfelt.

Samlagsstevnet felt 2018

Stavanger og Bjerkreim Skytterlag innbyr med dette til Samlagsstevnet Felt for alle klasser den 7. april 2018 på Bjerkreim Skytterlags anlegg på Vikedalsmoen.

Finfelt og grovfelt følger lagvis samme løype, med felles transport fra skytterhuset til første hold. Det blir om lag 1 km gange i lett terreng mellom hold 3 og 4.

Påmelding skal skje samlet fra lagene. Påmeldingsfrist: 14 mars.

Se hele innbydelsen her.

Invitasjon til skyteinstruktørkurs 1

DFS arrangerer Skyteinstruktørkurs 1 for aldersgruppen 18-25 år den 7-8 april 2018 på Randsfjord Skytterlags bane.

Det er plass til 25 deltakere på kurset som er gratis. Reise, opphold, mat og ammunisjon dekkes av DFS.

Påmeldingsfristen er satt til 4. mars.

Vil du bli med?

Hvis du har lyst til å bli medlem av skytterlaget så skriv en e-post til gann@skytterlag.no med navn, adresse, fødselsår og eventuelle opplysninger om tidligere skytterkarriere. Dersom har lyst til å prøve deg på skytebanen så har vi det du trenger til utlån.

Ikke nøl med å kontakte en av våre styremedlemmer for mer informasjon.

Medlemskontingent for 2018:
Voksen (fra det året man fyller 20 år): 650 kroner
Ungdom (under 20 år): 300 kroner
Treningstider:
Tirsdager fra klokka 18 for ungdommer og nye skyttere.
Torsdager fra klokka 18 for viderekomne
Jegerskyting på mandager og onsdager fra klokka 18 i sommersesongen

Støtt skytterlaget!

Les her hvordan du går fram for å støtte Gann Skytterlag. Her finner du vervekort som du kan gi andre som kan tenkes å støtte oss. Skytterlaget har organisasjonsnummer 994 598 112. Vi takker for alle bidrag!

Stevneinvitasjoner per 15. februar

Vaktliste - torsdager 2018