Feltsamling for rekrutt/junior

Ungdomsutvalget i Rogaland Skyttersamlag ønsker med dette å invitere til feltsamling for rekrutt, eldre rekrutt og junior på Gjesdal skytterlags bane den 9. og 10. februar. Se hele innbydelsen her.

Påmelding innen 5. februar til Irene Wågen på irene_waa@hotmail, eller telefon 90045346.

Vil du bli med?

Hvis du har lyst til å bli medlem av skytterlaget så skriv en e-post til gann@skytterlag.no med navn, adresse, fødselsår og eventuelle opplysninger om tidligere skytterkarriere. Dersom har lyst til å prøve deg på skytebanen så har vi det du trenger til utlån.

Ikke nøl med å kontakte en av våre styremedlemmer for mer informasjon.

Medlemskontingent for 2018:
Voksen (fra det året man fyller 20 år): 650 kroner
Ungdom (under 20 år): 300 kroner
Treningstider:
Tirsdager fra klokka 18 for ungdommer og nye skyttere.
Torsdager fra klokka 18 for viderekomne
Jegerskyting på mandager og onsdager fra klokka 18 i sommersesongen

Støtt skytterlaget!

Les her hvordan du går fram for å støtte Gann Skytterlag. Her finner du vervekort som du kan gi andre som kan tenkes å støtte oss. Skytterlaget har organisasjonsnummer 994 598 112. Vi takker for alle bidrag!

Stevneinvitasjoner per 16. januar

Vaktliste - torsdager 2018