LANDSDELSKRETSSTEVNET 2018

Drangedal skytterlag vil med dette invitere alle skytterlag i Sørlandskretsen til Landsdelskretsstevne i baneskyting 8. -10. juni 2018.

Innledende skyting foregår fredag og lørdag, mens lagskyting og finaler foregår på søndag. Tidsplan for stevnet legges ut på arrangørens hjemmeside

PåmeldingPå MittDFS i perioden 7. mai til 4. juni.

Skyting foregår på Drangedal skytesenterSkiltet vei fra Drangedals eneste rundkjøring. Det skytes mot Megalink skiver, 15stk. på 200m og 12stk. på 100m. Skyteretning 100m: V, 200m: SV

Velkommen til LS2018 i Stjørdal

Landsskytterstevnet er en årlig skytterkonkurranse og ett av Norges største idrettsarrangement. Stevnet avvikles hvert år som et åpent norgesmesterskap innen øvelsene arrangert av Det frivillige Skyttervesen. Her konkurrerer kvinner og menn i alle aldre, på lik linje og på de beste arenaer. Her finnes også tilbud til hele familien.
Velkommen til Stjørdal 3. - 10. august 2018!

Se offisiell invitasjon her.

Vil du bli med?

Hvis du har lyst til å bli medlem av skytterlaget så skriv en e-post til gann@skytterlag.no med navn, adresse, fødselsår og eventuelle opplysninger om tidligere skytterkarriere. Dersom har lyst til å prøve deg på skytebanen så har vi det du trenger til utlån.

Kontakt gjerne en av våre styremedlemmer for mer informasjon.

Medlemskontingent for 2018:
Voksen (fra det året man fyller 20 år): 650 kroner
Ungdom (under 20 år): 300 kroner
Treningstider:
Tirsdager fra klokka 18 for ungdommer og nye skyttere.
Torsdager fra klokka 18 for viderekomne
Jegerskyting på mandager og onsdager fra klokka 18 i sommersesongen

Støtt skytterlaget!

Her finner du vervekort som du kan gi andre som kan tenkes å støtte oss. Skytterlaget har organisasjonsnummer 994 598 112. Vi takker for alle bidrag!

Banecupen 100m 2018

Stevneinvitasjoner per 22. mai