Nye løsninger

Vi tilbyr bemannet kontakttelefon under jegerskytingene på mandager og onsdager.

Dette betyr at det også vil være mulig å benytte VIPPS for betaling på jegerbanen.

Merk telefonnummeret: 918 47293

Jegertrening!

Årets sesong med jegertrening og storviltprøver i regi av Gann Skytterlag startar opp 24. april 2017.

Trening blir som før på mandager og onsdager kl. 18-21.

Dersom noen kunne tenke seg å være med som vakt på jegertreningene (ca. 4 ganger i løpet av sesongen), må dere ikke nøle med å ta kontakt med oss, gjerne på gann@skytterlag.no eller direkte til leder av jaktutvalget (teikari75@gmail.com).

Jaktutvalget

Terminliste jegere 2017

Medlemsprisene er i 2017 på:

-Voksen (fra det året en fyller 20 år): 600 kroner
-Ungdom (under 20 år): 250 kroner

Vi vil også gjerne opplyse om at det på alle feltstevner i DFS regi vil være egen jegerklasse. Alle jegere er hjertelig velkomne til å delta.

Se også mer utfyllende informasjon om skytterlaget og de tilbud vi har til medlemmene under "OM OSS" i menyen til venstre. Innbydelser til konkurranser finnes hos DFS.

Bilderesultat for norges jeger og fiskerforbund logo